Orientació Sabadell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Informació Cursa Urbana 8 de maig

El dia 8 de maig la secció d'orientació de la UES organitzem una cursa d'orientació urbana pels carrers de sabadell. La cursa està inclosa dins dels actes de l'Aplec de la Salut.

 


Què són les curses d'Orientació?

En iniciar la cursa cada participant rep un mapa de la zona on hi ha marcats els punts de control (balises) que haurà d’anar trobant per ordre fins a completar tot el circuit.

La sortida dels participants és contrarellotge.

En les categories d’iniciació es permet la participació en parelles o equips.

 


Categories:

C1 - 6 km de distància. Per orientadors experts.

C2 - 5 km de distància. Pels qui tinguin algun coneixement d’orientació.

C3 - 3,8 km de distància. Pels qui es volen iniciar en l’orientació. Es pot fer la cursa individualment, en parella o grup.

Correxic - 1km de distància. És un circuit més fàcil, de poca distància i lúdic, pensat per als més petits (nens i nenes fins a 6 anys). Es realitzarà aproximadament entre les 11:30 i 12:30, un cop hagin acabat la cursa els seus acompanyants.

 


Horaris el dia de la cursa:

8:45 Obertura de la taula d'informació i acreditacions

10:00 Primera sortida

11:30 Inici del correxic

12.30 Fi del correxic

13:00 Repartiment de premis

Abans de començar la cursa hi haurà una explicació introductòria.

Avituallament pels participants a l’arribada.

EL DIVENDRES DIA 6 CAL CONSULTAR LES HORES DE SORTIDA A LA WEB http://ues.orientacio.org Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la " mce_href="mailto: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la "> Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

· Botigues Camarasa de Sabadell i Terrassa

· Botigues Vèrtic a Sabadell, Barcelona i Manresa

· Club Natació Sabadell, a les instal·lacions del carrer Montcada o a les de Can Llong

Per fer l'ingrés de la inscripció ho haureu de fer al número de compte: 2085-8086-11-0330191321

Les inscripcions no es consideraran realitzades fins que no es realitzi el pagament mitjançant transferència al compte corrent del Club.

Inscripcions obertes el mateix dia de la cursa directament al centre de competició (pagament en efectiu i subjectes a la disponibilitat de mapes).

Fins el 3 de maig

Dia de la cursa

Llicència temporal

C1

7 €

10 €

5 €

C2

5 €

8 €

3 €

C3

3 €

6 €

3 €

Correxic

gratuïta

Tots els orientadors haureu d'estar federats per la FCOC. Si no disposeu de llicència federativa de la temporada haureu de tramitar una llicència temporal per poder participar en la competició. Aquesta llicència temporal inclou assegurança mèdica esportiva.

Els federats FEEC amb modalitats C, D o E - i que no siguin federats FCOC – estan exempts de tramitar la llicència temporal (assegurança limitada a les prestacions en competicions de l'asseguradora de la FEEC). Per qualsevol consulta sobre les inscripcions us podeu adreçar via correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Els socis de la UES tindran un descompte en l'inscripció de 2 €.

 

SERVEIS

Al finalitzar la cursa, els participants comptareu amb avituallament líquid i sòlid.

Hi haurà entrega de premis pels tres primers classificats masculins i femenins de cada categoria, i un regal pels participants del correxic.

< >< >< ><-->

 
Bàner

II Cursa d'Orientació urbana de Sabadell

Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

Bàner
Bàner