Orientació Sabadell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

BALANÇ TEMPORADA 2016

Hem participat en les curses de Copa Catalana d’enguany amb una mitjana de 8 orientadors de la secció en cada cursa. He acabat en 11è lloc com a club.

Aquesta temporada teníem a 3 components de la secció en la categoria elit, la màxima categoria en les curses d’orientació: David Fito, David Hermosilla i Carmela Alonso.

Hem assolit 14 podis en les diferents curses de la Copa Catalana. Toni Medina, Ricard Masferrer i Felip Gili han pujat al podi en H50 i Laia Medina en D21A. En la classificació final de la temporada de Copa Catalana Toni Medina ha quedat com a segon classificat en H50.

Alguns membres de la secció han participat en curses de la lliga Pirene, una competició a cavall d’España i França en terrenys dels Pirineus, i en les curses de la lliga Nord, i en algunes curses de la lliga espanyola.

També participem en curses modalitat de Rogaine. En aquestes curses cal destacar les actuacions de Ricard Masferrer que formant equip amb Joan Sánchez d’Aligots s’han proclamat campions de Catalunya i d’Espanya en la categoria de superveterans. Destacar també la participació de Felip Gili, Bernat Franquesa i Ricard Masferrer en el campionat europeu de Rogaine en terrenys d’Aralar (Navarra)

Al llarg de l’any la secció ha organitzat, la Rogaine the Wild Boar en el municipi de Sant Joan de Mediona, el campionat escolar de Catalunya al Parc Can Gambús, la segona Wild Boar Night al municipi de Font-Rubí, el tastet de la Festa Major i tercera edició de la cursa urbana de Sabadell.