Orientació Sabadell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Continuen els èxits de Laia Medina

El Berguedà està farcit de bons mapes i terrenys per la pràctica de les curses d'orientació. Aquest cap de setmana del 22 i 23 d'octubre s'han celebrat els dos Dies del Berguedà.

Dissabte tocava el campionat de Catalunya sprint a Gironella. Només es van desplaçar tres membres de la secció. Al matí es corria la cursa classificatòria i a la tarda la final. Toni Medina va fer una molt bona cursa al matí assolint el primer lloc en H50. En canvi a la final de la tarda la pressió de sortir el primer el va poder i va ser Felip Gili el que va aconseguir pujar al segon graó del podi de la categoria.

En la categoria de D21A, Laia Medina va assolir el campionat de Catalunya d'esprint en una molt bona cursa.

L'endemà diumenge era el torn de la cursa de mitja distància a Olvan. Van ser 9 els desplaçats per córrer aquesta cursa. Van poder gaudir d'un matí assolellat i amb un mapa i uns traçats molt interessants. De nou Laia Medina va fer una bona cursa que li va permetre fer segona. En la suma dels dos dies va repetir el segon lloc, un magnífic resultat. El seu pare Toni Medina també va assolir la segona posició en la suma dels dos dies.