Orientació Sabadell

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

Premi a la millor disfressa i subcampionat de Catalunya màster

Rasos de Peguera va ser un bon escenari per rebre els diferents equips que disputaven el campionat de Catalunya de relleus. Anaven arribant els equips amb les seves millors gales. La competició de relleus és una competició especial. Molts equips es presenten a la sortida disfressats. Per allà es podien veure, hawains, ninjes, castellers, barrufets. Un dels premis més cobejat és el de la millor disfressa. I aquest any ha estat pels barrufets de la secció d'orientació de la UES.

En el terreny més estricte de la competició vam presentar 3 equips: Sènior masculí i femení, Veterà masculí i Màster masculí.

L'equip Màster masculí va fer una molt bona cursa, lluitant des del principi per una posició al podi. La primera posició era inabastable donada la superioritat que vam manifestar els guanyadors del títol. Però ben aviat Ricard Masferrer que corria la primera posta es va col·locar en segon i en aquesta posició va lliurar el testimoni a Toni Medina que va aconseguir mantenir-la fins al final amb un aferrissat final. Tan sols 12 segons ens van separar dels tercers.

L'equip sènior femení format per Laia Medina de categoria cadet, Gemma Ventura i Carmela Alonso va tenir una molt actuació assolint el millor resultat de la història del club en aquesta categoria i enfilant-se fins la cinquena plaça entre els 13 equips participants. L'equip veterà masculí format per Bernat Franquesa, David Hermosilla i Felip Gili també va realitzar una molt bona cursa assolint una meritòria sisena posició en una categoria amb molta competència i 19 equips en la línia de sortida.

L'equip sènior masculí (David Fitó, Jordi Calm i Roi Ubeira) en un terreny amb forts desnivells que obligava a un fort desgast físic va lluitar per fer un top-10, però finalment es va haver de conformar amb ser el 12è. de 22 d'equips, també un resultat de molt de mèrit.